Lastenhoitajavälitys

MLL:n hoitajavälityksestä perhe voi tilata hoitajan kotiin omien tarpeidensa mukaan esimerkiksi kun

• lapsi sairastuu
  • vanhempi sairastuu
  • lapsen vakituinen hoitaja sairastuu
  • vanhempi on työmatkalla, kokouksessa, opiskelemassa, hoitamassa asioita
  • vanhempi haluaa hetken hengähtää tai käydä harrastuksissa

Hoitajavälitys

Avoinna ark. 8-13, p. 02 235 4720

Voit myös rekisteröityä sähköiseen palveluun, josta saat ajantasaista tietoa hoitajien vapaista ajoista itsellesi sopivana hetkenä
elastenhoito.fi

Hoitajalle maksettava palkka on 9,00 € / tunti. Minimikorvaus hoitajalle on kahden tunnin palkka. Palkka maksetaan puolen tunnin tarkkuudella tilatulta ajalta. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä hinta on 18,00 € / tunti. Perhe maksaa hoitajalle palkan käteisellä hoitotapahtuman jälkeen ja antaa palkkatositteen hoitajalle. Palkkatositteen perhe voi tulostaa valmiiksi täytettynä välitysjärjestelmästä omilta asiakassivuiltaan. MLL:n hoitajavälityksen työntekijät neuvovat asiakasperheitä tarvittaessa työnantajavelvoitteista. Lue lisää työnantajana toimimisesta täällä.

Lisätietoja löydät osoitteesta: http://varsinaissuomenpiiri.mll.fi

Hoitajapalvelua voivat käyttää kaikki perheet eli kenenkään perheestä ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen!