Perhekahvila

Tiistaisin klo 13.30-15.30 ja perjantaisin klo 9.00-12.00

Osoite: Perhepesä, Kirkkotie 9

Perhekahvila on yhteinen tapaamispaikka lapsille, vanhemmille, hoitajille, isovanhemmille tai vaikkapa kummeille. Toimintaa pyritään muokkaamaan kävijöiden toiveet huomioiden. Vapaan yhdessäolon lisäksi perhekahvila tarjoaa mm. tuote-esittelyjä ja kädentaitoja. Mukaamme saa tulla ilman ennakkoilmoittautumista ja osallistuminen on maksutonta. Tarjolla leluja, kirjoja, pelejä - tule mukaamme viihtymään ja viettämään mukavaa aikaa!

Etsimme uusia perhekahvilavastaavia, haluaisitko sinä mukaan toimintaan?

Kahvilavastaavat huolehtivat yhdessä muiden kahvilakävijöiden kanssa siitä, että kaikki sujuu mukavasti kahvilassa. Kiitokseksi kahvinkeitosta ja pienestä järjestelystä saa kahvilavastaava nauttia lastensa kanssa tarjottavista ilmaiseksi.

Värielämyksiä lapsille

Värikylpy tulee taas! Tervetuloa nauttimaan väreistä Perhepesään perjantaina 13.3.2020 klo 9.00 - 12.00. Saamme silloin kahvilaan vieraaksi värikylpyohjaajan ja pääset tutustuttamaan lapsesi väreihin kaikkien aistien avulla. Värikylpy on tarkoitettu vauvoille ja taaperoille.

Varaa mukaan sotkun kestävä vaatetus (myös aikuiselle), vaihtovaatteet sekä lapselle pyyhe. Työskentelemme elintarvikepohjaisilla, maistelunkestävillä ja turvallisilla materiaaleilla (ei kananmunaa tai maitoa). Kerrothan muut mahdolliset allergiat ilmoittautuessa. 

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään ti 10.3. Värikylpy on maksuton, tervetuloa mukaan!