Valmiina, paikoillanne, piirrä!

22.5.2019

Piirustuskilpailu lapsille! Vauvakahvilaa, lapsijoogaa, kirppistelyä, traktoreita, teatteria, karvakavereita, sählyä, lasersotaa, puistotreffejä, lauantaipeuhuja, lukumummeja… Liedon oma paikallisyhdistys on aktiivinen ja järjestää monenmoista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Mitä sinulle tulee mieleen MLL:n Liedon paikallisyhdistyksestä? Piirrä se paperille ja lähetä meille, niin voit voittaa kassillisen herkkuja!

Osallistumisohje:
Voit lähettää piirustuksesi skannattuna tai valokuvattuna osoitteeseen mll.lieto@outlook.com tai postilla osoitteeseen Perhepesä/MLL, Kirkkotie 9, 21420 Lieto. Liitä mukaan nimesi (tai vanhemman nimi), puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Herkkukassi arvotaan 31.5.2019 kaikkien osallistujien kesken ja se on noudettavissa Liedosta. Osallistumalla arvontaan taiteilijat antavat yhdistykselle luvan käyttää kilpailutyötä tai sen osaa vapaasti esim. markkinoinnissaan, sosiaalisessa mediassa (pelkän etunimitiedon kera) tai tuotepainatuksissa. Näitä käyttötarkoituksia varten toivomme sähköisiä kilpailutöitä hyvälaatuisina skannauksina ja pyydämme sähköisiä töitä lähettäneitä myös säilyttämään originaalin hetken aikaa. Osallistujien yhteystietoja käytetään vain voittajan kontaktointiin tai piirustusoriginaalien pyytämistä varten eikä niitä luovuteta 3. osapuolille.