Tavoittiko jäsenkirje sinut?

7.3.2020

Kevään jäsenkirje on lähetetty kaikille sähköpostinsa jäsenrekisteriin tallentaneille jäsenillemme. Tuliko kirje perille? Ellei, päivitä yhteystietosi osoitteessa yhdistysnetti.mll.fi

Jäsenkirje 1/2020

Hei MLL:n Liedon paikallisyhdistyksen jäsen!

Oletko jo kuullut, että juhlimme tänä vuonna 100 vuotta täyttävää järjestöä? Toiminta lasten hyväksi jatkuu edelleen ja haluamme kiittää sinua lämpimästi jäsenyydestäsi. Juhlavuosi on täynnä tuttuja juttuja, mutta myös synttärijuhlintaa. Varaa kalenteristasi jo nyt sunnuntai 4.10, jolloin vietämme suuria juhlia ympäri Suomen. Jäsenyydestä hyödyt myös jäsenetujen muodossa, saat alennusta jäsenille suunnatuista tapahtumista sekä paljon muita hyviä etuja, jotka löydät kotisivuiltamme https://lieto.mll.fi/jasenedut/

• Suuri lastentavarain kirpputori pidetään Liedon Keskuskoululla su 29.3. klo 11 - 13. Ilmoittautuminen jäsenille aukeaa sunnuntaina 8.3, muista varata paikkasi tai tule tekemään hyviä löytöjä. Eikä kannata jättää väliin myöskään buffetin herkkuja. Facebookista löytyy tapahtuma kirppiksestä, joka on jo tavoittanut suuren määrän kiinnostuneita. Voit vielä itsekin laittaa sen jakoon, jotta ostajia tulee paikalle runsaasti entiseen tapaan!

• Kevään peuhut pidetään tuttuun tapaan lauantaisin Lietohallilla. Jäljellä on vielä kaksi kertaa: la 28.3. klo 9.30 – 11.30 ja la 9.5. klo 9.30-12.00. Luvassa liikunnan iloa ja riemua vaikka koko perheelle. Toukokuun peuhuissa vietetään unelmien liikuntapäivää ja silloin luvassa on mm. poniajelua, keppihevosrata, kuplafutista ja pomppulinna. Puffetissa tarjolla silloin lettuja ja makkaraa. Tapahtuma on ilmainen, mukana järjestelyissä on Liedon perhekeskus.

• Yhdistyksen kevätkokous pidetään ke 13.5. klo 19.00 Perhepesässä, osoitteessa Kirkkotie 9. Tervetuloa kaikki jäsenet joukolla mukaan vaikuttamaan. Esityslistalla ovat sääntömääräiset asiat, mutta paikalle saa mielellään tulla myös tutustumaan hallituksen jäseniin ja kertomaan ideoita ja toiveita toimintaan liittyen. Tarjolla kahvia ja pullaa.

• Keväällä jatkuvat myös isä-lapsi -illat. Joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 17.30 kokoonnutaan Perhepesässä ja toimintaa suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Seuraavat tapaamiskerrat
ovat keskiviikkona 25.3., 29.4 ja 27.5.

• Tarjotaksemme toimintaa mahdollisimman monille, teimme päätöksen muuttaa tiistain vauva-
kahvila kaikenikäisille avoimeksi perhekahvilaksi. Tervetuloa siis Perhepesään (Kirkkotie9) perhe- kahvilaan sekä tiistaisin klo 13.30-15.30 että perjantaisin klo 9-12. Kahviloiden toiminta on kaikille avointa ja maksutonta toimintaa. Ohjelman löydät www.lieto.mll.fi/toiminta/perhekahvila. Kotisivuilla voi ilmoittautua mm. vauvojen värikylpyyn 13.3 klo 9.

•Perhepesässä toimii myös käsityökahvila. Keskiviikkoisin 11.3, 8.4 ja 6.5 klo 17.30 alkaen pääset viimeistelemään keskenjääneitä projekteja tai aloittamaan uusia. Mukaan tarvitset omat materiaalit, paikalla tarjolla apuja, vinkkejä ja hyvää seuraa.

• Paljon muutakin on kevään mittaan luvassa, seuraa ilmoittelua Facebookissa ja kotisivuilla. Otamme myös ilolla vastaan palautetta, toiveita ja ideoita, mitä teidän perheenne toivoisi omalta paikallis- yhdistykseltänne. Ja ennen kaikkea, tervetuloa mukaan tapahtumiin ja toimintaan, mahtavaa, kun elät arkea ja juhlaa yhdessä kanssamme!

Kotisivut: https://lieto.mll.fi/
Facebook: MLL:n Liedon yhdistys, MLL:n Liedon kahvilatoiminta, MLL:n Liedon puistotreffit
Instagram: mll.lieto