Hämärähommia pimeässä

29.10.2019

Härkätien vaeltajat ja MLL:n Liedon paikallisyhdistys järjestävät retken iltapimeälle Liedon luontopolulle tiistaina 5.11.2019 klo 17.30 alkaen. Lähtöpaikka luontopolulle on Talviniityntie 116. Määränpäänä on Liesanmajan nuotiopaikka, jossa tuli odottaa makkaranpaistajia ja evästelijöitä. Matkaa nuotiopaikalle on 1.3 km. Tärkein varuste on taskulamppu tai otsalamppu sekä säänmukaiset varusteet, mielellään jalkaan saappaat.

Polulle lähdetään pieninä ryhminä, jotta jokainen voi kokea pimeää metsää, katsella, kuunnella ja etsiä seuraavaa heijastinta. Lapset kulkevat reitillä vanhempiensa vastuulla. Polulla ei pääse kulkemaan lastenvaunuilla tai rattailla. MLL tarjoaa nuotiopaikalla makkarat ja pillimehut, muuta evästä voi halutessaan ottaa mukaan.

Ilmoittaudu mukaan 3.11 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.harkatienvaeltajat@gmail.com. Tervetuloa!