Haluaisitko antaa aikaasi alle kouluikäisten lasten perheille?

9.1.2019

Haluaisitko antaa aikaasi alle kouluikäisten lasten perheille? MLL:n Varsinais-Suomen piiri etsii nyt uusia kylämummeja ja -vaareja toimimaan MLL:n paikallisyhdistystoiminnassa vapaaehtoisina. Kylämummit ja -vaarit voivat mm. vierailla MLL:n perhekahviloissa silloin tällöin satuja lukemassa ja vanhempien kanssa jutustelemassa. Vaihtoehtoisesti kylämummi tai -vaari voi halutessaan olla säännöllisesti mukana perhekahvilaohjaajan apuna joka viikko mm. kahvia keittämässä ja välipalaa valmistamassa. Lisäksi kylämummit ja -vaarit voivat osallistua yhdistysten perheille järjestämiin tapahtumiin.

Järjestämme kylämummi- ja kylävaaritoiminnan koulutuksen Perhetalo Heidekenillä torstaina 7.2. klo 14-16. Koulutuksen jälkeen piiri ohjaa koulutukseen osallistuneet uudet kylämummit ja -vaarit heitä lähimpään paikallisyhdistykseen.

Lisätietoja koulutuksesta ja toiminnasta: Enni Lindberg, enni.lindberg@mll.fi, 044 353 7611.

Ilmoittautuminen Olet tärkeä -sivustolla.