Isä-lapsi -toiminta ja äiti-lapsi -toiminta

Toiminta on tarkoitettu arjen piristykseksi ja vertaistueksi. Arki-iltoihin ja viikonloppuihin sijoittuvaa toimintaa kehitetään yhdessä osallistujien kanssa. Jaa siis mieluusti ideasi meidän kanssamme!

Syksyllä 2019 starttaamme säännölliset isä-lapsi -illat. Joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 17.30 kokoonnutaan Perhepesässä (Kirkkotie 9, Lieto) ja toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan osallistujien toiveiden pohjalta. Osallistujien ei tarvitse olla lietolaisia tai MLL:n jäseniä. Ajankohdat löytyvät tapahtumakalenterista.

Oletko aina halunnut osata letittää?

Keskiviikot 22.1 ja 5.2 klo 17.30-19.30
Perhepesä, Kirkkotie 9

HUOMIO! Kurssit täynnä, kiitos suuresta kiinnostuksesta. Ilmoittautuneet, tervetuloa!

Tuottaako perusletin tekeminen harmaita hiuksia vai haluaisitko lisää ideoita kampauksiin? Pyysimme suosittua lettikurssien pitäjää Merja Nenosta vierailulle kahtena iltana opettamaan letityksen saloja. Ensimmäisellä kerralla perehdymme alkeisiin ja toisella kerralla hieman haastavampiin lettikampauksiin. Voit ilmoittautua molemmille kerroille tai vain toiselle. Kurssille mahtuu 10 ensimmäistä letittäjää. Letittäjä tarvitsee mukaansa apulaisen, jolle kampausta harjoitellaan. Apulaisesta ei peritä osallistumismaksua. Jos tulet kurssille vaikka ystäväsi kanssa ja molemmat toivovat saavansa opetusta, ilmoittautukaa kumpikin alla olevalla lomakkeella. Lomake on suljettu kaikkien paikkojen täytyttyä huippunopeasti.

Hinta iltaa kohti 5 eur/Liedon MLL jäsen perheessä tai 8 eur/muut. Osallistuminen maksetaan tapahtuman alkaessa käteisellä tai MobilePaylla. Ilmoittautuminen on sitova.