Hei MLL:n Liedon paikallisyhdistyksen jäsen!

25.1.2018

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2018! 

Yhdistykselle on valittu uusi hallitus ja puheenjohtaja. Kiitän Niina Haariota puheenjohtajana toimimisesta. Otan uuden pestin vastaan innolla ja luottavaisin mielin. Vuonna 2018 on tiedossa jälleen tuttuun tapaan hauskaa, virkistävää ja monipuolista toimintaa, johon toivotamme kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan: onko sinulla ideoita, millaisia tapahtumia tai millaista toimintaa haluaisit? 

MLL:n paikallisyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisuus MLL:ssä on oman ajan ja taitojen käyttämistä lähialueen lasten ja nuorten hyväksi. Ennen kaikkea, vapaaehtoistyö on hauskaa yhdessä tekemistä. Se on myös hyvä tapa tutustua oman alueen muihin lapsiperheisiin. Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoistyöhön, helpoin tapa on aloittaa talkooapulaisena yhdistyksen tapahtumassa. 

Kiitos, että olet mukana tukemassa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.
Jäsenyydelläsi osoitat, että arvostat lapsia ja lapsuutta sekä pidät tärkeänä yhteisöllisyyttä. Jäsenyydelläsi näytät, että haluat tukea vanhemmuutta ja olla mukana vaikuttamistyössä, sekä mahdollistat monenlaista toimintaa ja tapahtumia lähialueellasi.

Tietoa tulevista tapahtumista ja yhteystiedot löydät lieto.mll.fi sekä facebook.com/MLLLieto.
 
Terveisin,
Eveliina Suutarinen
MLL:n Liedon paikallisyhdistyksen puheenjohtaja