Jäsenkirje 2/2017

13.10.2017

Hyvä jäsen, Ilmassa on jo vahva syksyn tuoksu, puut ovat pukeutuneet upeaan väriloistoon ja lapset ovat päässeet hyppimään kuralätäköissä. MLL:n Liedon paikallisyhdistys on ehtinyt järjestää syyskauden aikana jo Tatu ja Patu -teatteriesityksen, perinteisen lastentavarakirpputorin, peuhuja ja kahviloita. On ollut mukava nähdä runsain mitoin jäseniä mukana näissä tapahtumissa!

Yhdistyksemme puheenjohtajana toimii Niina Haario (niina.haario@hotmail.com). Kaikkien hallituksen jäsenten yhteystiedot ja vastuualueet löydät osoitteesta lieto.mll.fi/yhteystiedot/ - olemme iloisia yhteydenotoista ja uusista ideoista!

Yhdistyksen syyskokous pidetään 15.11. klo 19 Perhepesässä, osoitteessa Kirkkotie 9. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja ideoimaan tai ihan vain katsomaan mitä siellä puhellaan!

Suositut peuhulauantait jatkuvat Lietohallissa 21.10., 11.11. ja 2.12. klo 10-12. Lapsille on tarjolla mukavaa toimintaa mm. seinäkiipeilyä, palloilua, temppuratoja ja polkuautoja. Alle 4-vuotiaille on oma peuhupaikka. Pääsymaksu on 1 € / lapsi.

Iltaperhekahviloita järjestetään Perhepesässä 23.10., 20.11. ja 18.12. klo 17.30-19.30
Vauvakahvila pidetään keskiviikkoisin klo 13.30–15.30 Perhepesässä. Samassa paikassa on perjantaisin klo 9–12 Perhekahvila. Molempien kahviloiden toiminta on kaikille avointa ja maksutonta, lähde rohkeasti joukkoon mukaan!

Mahdollisuus valokuvaukseen perhekahvilassa  27.10., vauvakahvilassa 1.11. ja illalla 2.11. Huomioithan, että valokuvaukseen ilmoittaudutaan etukäteen.

Puistotreffejä järjestetään Nuolemon, Ilmaristen, Loukinaisten, Aseman ja Vierun alueilla. Tarkemmat tiedot Facebook-ryhmässä: Liedon puistotreffit MLL.

Suosittu Isä-lapsi-toiminta jatkuu edelleen. Syyskuussa isille ja lapsille järjestettiin kierros Tuorlan planetaariossa. Syksylle on vielä kertoja tulossa, seuraavaksi kiipeilyä Boulder tehtaalla 18.11. Parhaiten tiedon tavoitat Facebook -sivumme kautta.

Äiti-lapsitoimintana järjestetään 18.10 heijastinpaja (ilmoittautuminen käynnissä 13.10. asti). Lisäksi 22.11. on tulossa joululahjapaja.

Jäsenyys kannattaa! Muista hyödyntää valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi myös paikallisia etuja koko Liedon kunnan alueella.

Lisätietoa kaikesta toiminnasta ja tapahtumista löydät sähköisesti lieto.mll.fi tai Facebookista: MLL:n Liedon yhdistys. Seuraa siis ilmoitteluamme ja tule mukaan!

Syysterveisin MLL:n Liedon yhdistyksen hallitus